bewaar
Knoflookgarnalen met haricotssalade
Knoflookgarnalen met haricotssalade
bewaar

Knoflookgarnalen met haricotssalade

15 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

250 g

witte rijst

3 grote

uien

3 tenen

knoflook

2

tomaten

1

rode peper

800 g

haricots verts

4 el

azijn

6 el

olijfolie

1 zak

reuzegarnalen

2 tl

mosterd

1 tl

suiker

Aan de slag

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. 1 Ui pellen en in ringen snijden. Rest uien en knoflook fijnsnijden. Tomaten in blokjes snijden. Peper in ringetjes snijden (eventueel zaadjes verwijderen). Haricots verts laten uitlekken. Uienringen in azijn laten weken. Helft olie in koekenpan verhitten. Hierin fijngesneden ui, knoflook en peper 1 min. bakken. Garnalen toevoegen en 5-7 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Ondertussen in ruime schaal rest olie, mosterd, suiker en naar smaak zout en peper mengen. Uienringen met azijn, tomaat en haricots verts toevoegen. Rijst en garnalen over 4 grote borden verdelen. Salade ernaast scheppen.