bewaar
Zoete fruitsalade met peperdressing
Zoete fruitsalade met peperdressing
bewaar

Zoete fruitsalade met peperdressing

30 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

perziken

1

ananas

1 eetlepel

olie

2 eetlepels

donkerbruine basterdsuiker

1

rode peper

½

limoen

1 bakje

papaja-mangostukjes

2 eetlepels

korianderblaadjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Schil de perziken en snijd het vruchtvlees in de lengte in repen. Snijd de schil ruim van de ananas, zodat je ook de bruine pitjes ('ogen') verwijdert. Snijd het vruchtvlees langs de harde kern af in lange plakken en snijd ze in dunne repen. Verhit de olie in een wok of koekenpan op middelhoog vuur en laat hierin de suiker smelten. Roerbak op hoog vuur de peperringetjes bruin en krokant. Draai het vuur uit en roer het limoensap door het suiker-pepermengsel. Doe de perzik, ananas en papaja-mango in een schaal en schenk de rodepeperdressing erover. Bestrooi de fruitsalade met de koriander.