Mosterdvis en wortelknoflookpuree

523 kcal

25 min. bereiden

3.3/5

(41)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 24-25 - 2007 week 24-25

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 180 °C. Wortels schillen en in klein snijden. Knoflook en uien pellen en snipperen. 1/3 van citroen afsnijden en uitpersen, rest in plakjes snijden. In diepe pan 3 el olie verhitten, wortel en uien 5 min. bakken. Knoflook toevoegen en nog 2 min. bakken. Citroensap en 3 dl water toevoegen, in ca. 15 min met deksel op pan koken op matig vuur, tot water verdampt en wortel gaar is. Fijnstampen, naar smaak zout en peper toevoegen. Peterselie schoonmaken en fijnhakken. Bakplaat met 1 el olie inwrijven. Tilapiafilet eropleggen. Dijonnaise gelijkmatig over de filets verdelen, 3/4 peterselie erover strooien. In oven in ca. 15 min. gaar laten worden. Rest peterselie door puree roeren. In koekenpan rest olie verhitten, aardappelpartjes gaar en bruin bakken. Aardappel, vis, puree en citroenplakjes op 4 borden leggen. Vocht op bakplaat losroeren en erbij geven.

Wat vond je van dit recept?

Mosterdvis en wortelknoflookpuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig