bewaar
Tomatensoep met pesto en bladerdeegkrokantje
Tomatensoep met pesto en bladerdeegkrokantje
bewaar

Tomatensoep met pesto en bladerdeegkrokantje

5 min. bereiden
15 min. oventijd
164waarderingen

Ingrediënten

2 personen

400 g

tomatensoep basilicum

2 tl

pesto alla Genovese

2 plakken

diepvries bladerdeeg

1 el

traditionele olijfolie

1 tl

grof zeezout

Dit heb je nodig

  • ovenvaste soepkommen, inhoud ca. 3 dl

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de tomatensoep over de soepkommen. Schep in iedere soepkom een theelepel pesto. Leg voorzichtig een plakje bladerdeeg over elke soepkom. Kwast het bladerdeeg in met de olie en bestrooi het met zeezout. Plaats de soepkommen 10-15 min. in het midden van de oven totdat het deeg goudbruin kleurt. Serveer direct.