Tomatensoep met pesto en bladerdeegkrokantje
Ingrediënten
2 personen
400 g
tomatensoep basilicum
2 tl
pesto alla Genovese
2 plakken
diepvries bladerdeeg
1 el
traditionele olijfolie
1 tl
grof zeezout
Dit heb je nodig
ovenvaste soepkommen, inhoud ca. 3 dl
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de tomatensoep over de soepkommen. Schep in iedere soepkom een theelepel pesto. Leg voorzichtig een plakje bladerdeeg over elke soepkom. Kwast het bladerdeeg in met de olie en bestrooi het met zeezout. Plaats de soepkommen 10-15 min. in het midden van de oven totdat het deeg goudbruin kleurt. Serveer direct.
Tomatensoep met pesto en bladerdeegkrokantje

hoofdgerecht
2 personen
355 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de tomatensoep over de soepkommen. Schep in iedere soepkom een theelepel pesto. Leg voorzichtig een plakje bladerdeeg over elke soepkom. Kwast het bladerdeeg in met de olie en bestrooi het met zeezout. Plaats de soepkommen 10-15 min. in het midden van de oven totdat het deeg goudbruin kleurt. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)400 g tomatensoep basilicum
2 tl pesto alla Genovese
2 plakken diepvries bladerdeeg
1 el traditionele olijfolie
1 tl grof zeezout
Dit heb je nodig
ovenvaste soepkommen, inhoud ca. 3 dl