bewaar
Korma-viscurry met pappadums
Korma-viscurry met pappadums
bewaar

Korma-viscurry met pappadums

20 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2

groene paprika's

1 dl

zonnebloemolie

1 zak

krielaardappels

1 pakje

korma currypasta

1 blik

gepelde tomaten

1 pak

koolvisfilet

8

pappadums naturel

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten. Ui en aardappel 2 min. bakken. Paprika toevoegen en 1 min. meebakken. Currypasta erdoor roeren en even meebakken. Tomaten en koolvis toevoegen, geheel aan de kook brengen en 15 min. zacht laten doorkoken. Af en toe voorzichtig omscheppen. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten. Pappadums een voor een 2-3 seconden in hete olie frituren. Met tang uit olie nemen en op keukenpapier laten uitlekken. Curry met zout en peper op smaak brengen en met pappadums serveren.