bewaar
Gehakt met pappadums
Gehakt met pappadums
bewaar

Gehakt met pappadums

20 min. bereiden
103waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

mager

3 el

milde Indiase currypasta

4

tomaten

8

pappadums naturel

1 bakje

tzatziki

15 g

verse koriander

1

mango

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan en roerbak het gehakt met de currypasta in ca. 5 minuten rul. Roer de stukjes tomaat en naar smaak zout en peper door het gehakt en laat het gehakt 10 minuten heel zachtjes sudderen.

2

Laat intussen de pappadums volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron stuk voor stuk krokant worden. Stapel ze op een bord.

3

Schep de tzatziki in een schaaltje en meng de koriander erdoor. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in lange dunne plakken van de pit.

4

Schep het gehakt in een warme schaal. Zet alle ingrediënten op tafel en laat iedereen zelf zijn pappadums beleggen. Lekker met een spinaziesalade met mosterd-honingdressing en basmatirijst.