bewaar
Sperziebonen-viscurry
Sperziebonen-viscurry
bewaar

Sperziebonen-viscurry

20 min. bereiden
25 min. wachten
53waarderingen

Ingrediënten

2

rode paprika's

1 pak

koolvisfilet

2 eetlepels

milde currypasta

1 pakje

tomato frito

1 blik

kokosmelk

2 pakken

naanbrood naturel

600 g

sperziebonen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Paprika's schoonmaken en in ringen snijden. Ringen paprika op bodem van ovenschaal leggen. Koolvisfilet dik insmeren met currypasta en op paprika leggen. In pan tomato frito met kokosmelk, zout en peper verwarmen. Warme mengsel over vis schenken. Schaal afdekken en in midden van oven plaatsen. Vis in ca. 25 minuten gaar laten worden. Laatste 6 minuten naanbrood volgens gebruiksaanwijzing meewarmen. Intussen bonen schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Visschotel serveren met sperziebonen en naanbrood.