bewaar
Pastarolletjes met prei en kaas
Pastarolletjes met prei en kaas
bewaar

Pastarolletjes met prei en kaas

15 min. bereiden
35 min. wachten
14waarderingen

Ingrediënten

2 dunne

preien

8 plakjes

belegen kaas

8

cannelloni

500 ml

kippenbouillon

75 g

rucolasla

1 eetlepel

olijfolie extra vierge

½ eetlepel

citroensap

Dit heb je nodig

  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm, ingevet

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 2 stukken prei van 15 cm en snijd deze in de lengte door zodat je 4 stukken hebt. Was het zand uit de prei en kook de prei 5 minuten in ruim kokend water met zout. Laat goed uitlekken. Leg de plakjes kaas naast elkaar en wikkel elk stuk prei in een plakje. Schuif de prei met kaas in de pastarolletjes. Leg de rolletjes naast elkaar in de ingevette ovenschaal. Schenk de bouillon erbij en dek de schaal af met aluminiumfolie. Plaats de schaal in het midden van de oven en bak de pastarolletjes in 30-35 minuten beetgaar. Schep in een kom de rucola om met olie en voeg naar smaak zout, peper en citroensap toe. Verdeel de pastarolletjes over vier borden en leg de rucola ernaast.