bewaar
Macaronisoep met tomatenciabatta
Macaronisoep met tomatenciabatta
bewaar

Macaronisoep met tomatenciabatta

20 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ciabatta con noci

2

uien

2 teentjes

knoflook

4 eetlepels

olijfolie

1 zak

Italiaanse roerbakgroentemix

2

groentebouillontabletten

50 g

macaroni

1 potje

gedroogde tomaten in olie

100 g

geraspte pittige kaas

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen en brood afbakken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In soeppan 3 el olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Italiaanse mix toevoegen en 4 min. meebakken. Bouillontabletten en 1,5 liter heet water toevoegen en aan de kook brengen. Macaroni toevoegen en soep nog 6 min. koken. Gedroogde tomaten heel fijnsnijden. Helft tomaten aan soep toevoegen. Soep met zout en peper op smaak brengen. Rest van gedroogde tomaten met helft van kaas en rest van olie mengen. Ciabatta in plakjes snijden en met tomatenmengsel besmeren. Soep met rest van geraspte kaas en tomatenciabatta serveren.