Rundvlees Teriyaki met wilde rijst
485 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2
2 eetlepels
300 g
1 zakje
1 zakje
½ flesje
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 38-39 - 2006 week 38-39
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten en uien 3 min. roerbakken. Vlees toevoegen en nog 3 min. roerbakken. Groente erbij scheppen en nog 3 min. roerbakken. Woksaus erbij schenken en nog 1 min. meewarmen. Wokschotel over vier borden verdelen. Met rijst serveren.
Rundvlees Teriyaki met wilde rijst

hoofdgerecht
4 personen
485 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten en uien 3 min. roerbakken. Vlees toevoegen en nog 3 min. roerbakken. Groente erbij scheppen en nog 3 min. roerbakken. Woksaus erbij schenken en nog 1 min. meewarmen. Wokschotel over vier borden verdelen. Met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g wilde en witte rijst
2 uien
2 eetlepels (zonnebloem)olie
300 g runderreepjes naturel
1 zakje gesneden spitskool
1 zakje peen julienne
½ flesje teriyaki woksaus
Dit heb je nodig
wok




