Ingrediënten
4 personen
300 g
wilde en witte rijst
2
uien
2 eetlepels
(zonnebloem)olie
300 g
runderreepjes naturel
1 zakje
gesneden spitskool
1 zakje
peen julienne
½ flesje
teriyaki woksaus
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten en uien 3 min. roerbakken. Vlees toevoegen en nog 3 min. roerbakken. Groente erbij scheppen en nog 3 min. roerbakken. Woksaus erbij schenken en nog 1 min. meewarmen. Wokschotel over vier borden verdelen. Met rijst serveren.
Rundvlees Teriyaki met wilde rijst

hoofdgerecht
null personen
485 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten en uien 3 min. roerbakken. Vlees toevoegen en nog 3 min. roerbakken. Groente erbij scheppen en nog 3 min. roerbakken. Woksaus erbij schenken en nog 1 min. meewarmen. Wokschotel over vier borden verdelen. Met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g wilde en witte rijst
2 uien
2 eetlepels (zonnebloem)olie
300 g runderreepjes naturel
1 zakje gesneden spitskool
1 zakje peen julienne
½ flesje teriyaki woksaus
Dit heb je nodig
wok