bewaar
Runderreepjes met gestoofde aubergine
Runderreepjes met gestoofde aubergine
bewaar

Runderreepjes met gestoofde aubergine

30 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

aubergines

1

ui

2 teentjes

knoflook

5 eetlepels

olijfolie

1 pak

zilvervliesrijst

1 blik

gepelde tomaten

3 eetlepels

kappertjes

1 eetlepel

suiker

1 schaaltje

runderreepjes

Aan de slag

Aubergines schoonmaken en in blokjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. In braadpan 4 el olie verhitten en aubergine, ui en knoflook 10 min. bakken. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten, 2 el kappertjes en suiker aan aubergines toevoegen en nog 10 min. afgedekt stoven. In koekenpan rest van olie verhitten en runderreepjes in 4 min. bakken. Met zout en peper op smaak brengen. Rest van kappertjes over auberginemengsel strooien. Met rijst en runderreepjes serveren.