bewaar
Wokgroenten met runderreepjes
Wokgroenten met runderreepjes
bewaar

Wokgroenten met runderreepjes

25 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

zilvervliesrijst

2 el

olie

800 g

Japanse wokgroente

300 g

runderreepjes

150 g

verse woksaus teriyaki-honing

1 el

geroosterde sesamzaadjes

15 g

verse koriander

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de olie in een grote wok en roerbak de wokgroenten op hoog vuur in 4-5 min. beetgaar.

2

Neem de groenten uit de wok, verhit de rest van de olie en roerbak het vlees op hoog vuur 1 min., voeg de woksaus toe en verwarm 2 min mee. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.

3

Snijd de koriander grof. Verdeel de rijst over de borden en schep de groenten en het vlees met de saus op de rijst. Garneer met de koriander.

Wokgroenten met runderreepjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig