bewaar
Wokgroenten met runderreepjes
Wokgroenten met runderreepjes
bewaar

Wokgroenten met runderreepjes

25 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

zilvervliesrijst

2 el

olie

800 g

Japanse wokgroente

300 g

runderreepjes

150 g

verse woksaus teriyaki-honing

1 el

geroosterde sesamzaadjes

15 g

verse koriander

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de olie in een grote wok en roerbak de wokgroenten op hoog vuur in 4-5 min. beetgaar.

2

Neem de groenten uit de wok, verhit de rest van de olie en roerbak het vlees op hoog vuur 1 min., voeg de woksaus toe en verwarm 2 min mee. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad in 3 min. goudbruin.

3

Snijd de koriander grof. Verdeel de rijst over de borden en schep de groenten en het vlees met de saus op de rijst. Garneer met de koriander.