bewaar
Hartige taart met garnalen en roomkaas
Hartige taart met garnalen en roomkaas
bewaar

Hartige taart met garnalen en roomkaas

Je hoeft alleen de groenten en garnalen kort te bakken, de oven doet de rest.

15 min. bereiden
30 min. oventijd
186waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 plakjes

diepvries bladerdeeg

2

uien

2 el

traditionele olijfolie

400 g

Hollandse roerbakmix

375 g

verse roze garnaal

4

middelgrote eieren

150 g

Garlan cream cheese

Dit heb je nodig

  • taartvorm (doorsnede 25 cm)

Je hoeft alleen de groenten en garnalen kort te bakken, de oven doet de rest.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C.

2

Ontdooi het bladerdeeg. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui. Voeg de groenten en garnalen toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roerbak 5 min. Laat de groenten en garnalen uitlekken.

3

Vet de taartvorm in. Bekleed de taartvorm met bladerdeeg. Prik de bodem op verschillende plaatsen met een vork in en bestrooi met bloem.

4

Verdeel de groenten en garnalen over de bodem. Klop de eieren met de roomkaas los en schenk over de groenten. Bak de taart in het midden van oven in 30 min. gaar. Lekker met frisse komkommersalade.