Spareribs met roquefortsalade
665 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
500 g
2 zakjes
3
2 eetlepels
½ theelepel
2 teentjes
1 zakje
1 zakje
1 pakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 28-29 - 2006 week 28-29
Spareribs volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In grote koekenpan 2 el olie verhitten en aardappelpartjes 10-12 min. bakken. Nectarines wassen en in plakjes snijden. Van azijn, rest van olie, mosterd, zout en peper dressing roeren. Knoflook erboven uitpersen en goed mengen. Sla en nectarine op schaal schikken, dressing erover druppelen en kaas erboven verkruimelen. Bij spareribs en gebakken aardappelpartjes serveren.
Spareribs met roquefortsalade

hoofdgerecht
4 personen
665 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Spareribs volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In grote koekenpan 2 el olie verhitten en aardappelpartjes 10-12 min. bakken. Nectarines wassen en in plakjes snijden. Van azijn, rest van olie, mosterd, zout en peper dressing roeren. Knoflook erboven uitpersen en goed mengen. Sla en nectarine op schaal schikken, dressing erover druppelen en kaas erboven verkruimelen. Bij spareribs en gebakken aardappelpartjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g spareribs
2 zakjes A-partjes
3 nectarines
2 eetlepels (witte wijn)azijn
½ theelepel mosterd
2 teentjes knoflook
1 zakje rucola slamelange
1 zakje ijsbergsla met frisée
1 pakje roquefort




