Ingrediënten
4 personen
1 kg
aardappels
600 g
spareribs
1 teen
knoflook
2 eetlepels
olijfolie
1 krop
ijsbergsla
1
rode paprika
1 blik
maïskorrels
75 ml
Caesar dressing
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 3 liter
Aan de slag
Kook de aardappelen in weinig water 15 minuten. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de spareribs in de braadslee. Leg de aardappelen met het snijvlak naar boven eromheen, bestrijk ze met knoflook, besprenkel ze met wat olie en strooi er wat zout over. Schuif de braadslee in de oven en rooster het vlees en de aardappelen samen gaar in 25 minuten.
Meng de ijsbergsla, paprika en uitgelekte mais vlak voor het serveren met de caesardressing. Serveer de spareribs met de geroosterde aardappelen en de salade.
Spareribs met kleurige sla

hoofdgerecht
4 personen
565 kcal
20 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Kook de aardappelen in weinig water 15 minuten. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de spareribs in de braadslee. Leg de aardappelen met het snijvlak naar boven eromheen, bestrijk ze met knoflook, besprenkel ze met wat olie en strooi er wat zout over. Schuif de braadslee in de oven en rooster het vlees en de aardappelen samen gaar in 25 minuten.
Meng de ijsbergsla, paprika en uitgelekte mais vlak voor het serveren met de caesardressing. Serveer de spareribs met de geroosterde aardappelen en de salade.
algemeen:De caesardressing smaakt ook heerlijk op een ciabattabroodje met veldsla en gerookte kipfilet.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 kg aardappels
600 g spareribs
1 teen knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 krop ijsbergsla
1 rode paprika
1 blik maïskorrels
75 ml Caesar dressing
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 3 liter