bewaar
Spareribs met kleurige sla
Spareribs met kleurige sla
bewaar

Spareribs met kleurige sla

20 min. bereiden
25 min. wachten
50waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappels

600 g

spareribs

1 teen

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

1 krop

ijsbergsla

1

rode paprika

1 blik

maïskorrels

75 ml

Caesar dressing

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 3 liter

Aan de slag

1

Kook de aardappelen in weinig water 15 minuten. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de spareribs in de braadslee. Leg de aardappelen met het snijvlak naar boven eromheen, bestrijk ze met knoflook, besprenkel ze met wat olie en strooi er wat zout over. Schuif de braadslee in de oven en rooster het vlees en de aardappelen samen gaar in 25 minuten.

2

Meng de ijsbergsla, paprika en uitgelekte mais vlak voor het serveren met de caesardressing. Serveer de spareribs met de geroosterde aardappelen en de salade.

tip

algemeenDe caesardressing smaakt ook heerlijk op een ciabattabroodje met veldsla en gerookte kipfilet.