Snelle spareribs met tomatensalade

amerikaans
hoofdgerecht
4 personen
4
28
Advertentie
Ingrediënten
- 2 schaaltjes gegrilde gemarineerde spareribs (a 480 g)
- 1 bak romatomaten (750 g)
- 2 eetlepels kappertjes (potje a 100 g)
- 4 eetlepels dressing aglio (fles a 300 ml)
- 8 eetlepels knoflooksaus
- 1 stokbrood
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Schalen spareribs na elkaar volgens gebruiksaanwijzing verwarmen in magnetron. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Tomaten mengen met kappertjes en dressing. Stokbrood in plakjes snijden. Spareribs serveren met knoflooksaus, tomatensalade en stokbrood.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 745 kcal
- eiwit 35 g
- koolhydraten 81 g
- vet 31 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 34-35