bewaar
Spareribs met gepofte aardappel
Spareribs met gepofte aardappel
bewaar

Spareribs met gepofte aardappel

30 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 grote

kruimige aardappels

3 stengels

bleekselderij

1

appel

1 zak

eikenbladslamelange

4 eetlepels

honing-mosterddressing

1 bekertje

zure room

½ zakje

verse bieslook

1 schaal

gegrilde spareribs

Aan de slag

Aardappels schoonboenen en met vork inprikken. Op bord in magnetron (700 watt) aardappels in ca. 10-12 min. bijna gaar laten worden. Aardappels in keukenhanddoek verpakken en 10 min. laten nagaren. Bleekselderij schoonmaken en fijnsnijden. Appel schillen, in blokjes snijden. Sla met bleekselderij, appel en dressing mengen. Bieslook fijnhakken en met zure room mengen. Op smaak brengen met zout en peper. In magnetron spareribs volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aardappels met roommengsel vullen. Spareribs met aardappels en salade serveren.