Spareribs met gepofte aardappel

Advertentie
Ingrediënten
- 4 grote kruimige aardappels
- 3 stengels bleekselderij
- 1 appel
- 1 zak eikenbladslamelange (100 g)
- 4 eetlepels honing-mosterddressing (fles a 270 ml)
- 1 bekertje zure room (125 ml)
- ½ zakje verse bieslook (a 25 g)
- 1 schaal gegrilde spareribs (ca. 480 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Aardappels schoonboenen en met vork inprikken. Op bord in magnetron (700 watt) aardappels in ca. 10-12 min. bijna gaar laten worden. Aardappels in keukenhanddoek verpakken en 10 min. laten nagaren. Bleekselderij schoonmaken en fijnsnijden. Appel schillen, in blokjes snijden. Sla met bleekselderij, appel en dressing mengen. Bieslook fijnhakken en met zure room mengen. Op smaak brengen met zout en peper. In magnetron spareribs volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aardappels met roommengsel vullen. Spareribs met aardappels en salade serveren.
Advertentie