Spareribs met paprika-korianderdip

355 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(21)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer of keukenmachine

  • barbecue


Variatie op het vuur - Variatie op het vuur

Aan de slag

  1. Pureer de paprika's met de sjalot en de koriander in een keukenmachine of met een staafmixer. Roer de zure room erdoor en breng op smaak met zout en (cayenne)peper. Bewaar de paprika-korianderdip afgedekt in de koelkast.

  2. Leg de spareribs op een goed ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze in ca. 15 minuten warm en knapperig, keer ze regelmatig. Serveer de spareribs met de paprika-korianderdip.

  • algemeenDe dip is extra lekker als u de paprika's zelf op de barbecue grilt: leg 2 rode paprika's op de barbecue tot het vel grotendeels zwartgeblakerd is. Laat de paprika's in een afgesloten plastic zak 15 minuten afkoelen en trek er het velletje af. Voor een slankere dip vervangt u de zure room door Griekse yoghurt.

Wat vond je van dit recept?

Spareribs met paprika-korianderdip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig