bewaar
Gevulde paprika's met tomatenbrood
Gevulde paprika's met tomatenbrood
bewaar

Gevulde paprika's met tomatenbrood

10 min. bereiden
20 min. wachten
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

2 teentjes

knoflook

2

tomaten

4

gele paprika's

2 pakjes

tofu pittig gekruid

6 eetlepels

(olijf)olie

2

Pane Pomodore

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Ui en teentje knoflook pellen en snipperen. Tomaten wassen en in blokjes snijden. Paprika's wassen, halveren en van zaadlijsten ontdoen. Paprika's in ovenschaal leggen. Tofu, tomaat, ui en gesnipperde knoflook mengen en met zout en peper op smaak brengen. Mengsel in paprika's scheppen en met helft van olie besprenkelen. In ca. 20 min. in oven bakken. Brood in plakjes snijden. Teentje knoflook boven rest van olie uitknijpen en brood met knoflookolie besprenkelen. Laatste 5 min. in oven bruinbakken. Paprika's over vier borden verdelen en met brood serveren.