bewaar
Groentecurry met naanbrood
Groentecurry met naanbrood
bewaar

Groentecurry met naanbrood

20 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

bloemkoolroosjes

3 eetlepels

olie

1

aubergine

2 pakjes

tofu roerbak pittig gekruid

2 pakken

naanbroodjes koriander-knoflook

1 eetlepels

kerriepoeder

1 pakje

kokosmelk

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bloemkoolroosjes in kleinere stukken. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de aubergine 3-4 minuten. Voeg de tofu en de bloemkool toe, schep alles om en roerbak het geheel nog 1-2 minuten op hoog vuur. Bak intussen het brood af in de oven. Strooi de kerrie over de groenten, schenk de kokosmelk en 100 ml water erbij en laat de curry nog 5-7 minuten sudderen, breng met zout en peper op smaak. Verdeel de groentecurry over vier borden en serveer het naanbrood bij de maaltijd.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groentecurry met naanbrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig