Spaghetti met tomaat en mozzarella

Advertentie
Ingrediënten
- 400 g spaghetti
- 6 (tasty tom)tomaten
- 2 eetlepels olijfolie extra vierge
- 2 bolletjes (buffel)mozzarella ((kaas), in blokjes)
- 1 zakje basilicum ((15 g), in grove stukken)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kook de spaghetti beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Kruis de tomaten in, dompel ze onder in kokend water en verwijder het velletje. Snijd de tomaten daarna in blokjes. Bewaar 1 eetlepel van het kookvocht en giet de spaghetti af. Schep de spaghetti om met het kookvocht, de olie, de blokjes tomaat, mozzarella en de basilicum en breng op smaak met zout en peper. Serveer direct.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 535 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 65 g
- vet 21 g