bewaar
Aardappelvissoep
Aardappelvissoep
bewaar

Aardappelvissoep

30 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

diepvries koolvisfilet

350 g

vastkokende aardappel

2

uien

5 el

zonnebloemolie

1 zak

verse soepgroente

1200 ml

visbouillontablet

15 g

peterselie

Aan de slag

1

Ontdooi de vis volgens de gebruiksaanwijzing in de magnetron. Schil de aardappels en snijd in blokjes. Snipper de ui.

2

Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui met de soepgroente 3 minuten. Voeg de aardappel toe en bak 2 min. mee.

3

Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat 15 minuten koken. Knip de peterselie fijn. Snijd de vis in blokjes en kook de laatste 5 min. mee. Breng de soep op smaak met zout en peper. Bestrooi de soep met peterselie.