bewaar
Zeewolf met Japanse groenten
Zeewolf met Japanse groenten
bewaar

Zeewolf met Japanse groenten

15 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

40 g

volkorenspaghetti

100 g

zeewolffilet

1 bak

Japanse wokgroenten

3 eetlepels

Japanse sojasaus

2 eetlepels

zonnebloemolie

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking gaar en laat hem in een vergiet goed uitlekken. Snijd de vis in repen en verwijder eventuele graatjes. Verwarm intussen in een wok 1 eetlepel olie en roerbak hierin de stukjes vis in 4-5 minuten. Bestrooi de vis met zout en peper en neem hem uit de wok. Roerbak de Japanse groenten 4-6 minuten in de rest van de olie. Schep de gekookte spaghetti erdoor en breng op smaak met sojasaus. Serveer de stukjes vis op de pasta.