Japanse snijbonen met sojasaus
70 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
600 g
1 el
2 tenen
1
3 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2011 nr. 05 - Groente, elke dag variatie
Kook de snijbonen 4 min. in water met zout. Giet af. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en de rode peper 2 min. Voeg de sojasaus toe en zet het vuur hoog. Voeg de snijbonen toe en roerbak 2 min. Serveer direct.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Japanse snijbonen met sojasaus

bijgerecht
4 personen
70 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de snijbonen 4 min. in water met zout. Giet af. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en de rode peper 2 min. Voeg de sojasaus toe en zet het vuur hoog. Voeg de snijbonen toe en roerbak 2 min. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g snijbonen
1 el zonnebloemolie
2 tenen knoflook
1 rode peper
3 el Japanse sojasaus




