bewaar
Japanse biefstuk met wokgroente
Japanse biefstuk met wokgroente
bewaar

Japanse biefstuk met wokgroente

Rosé gegrild, mals vlees in een fijne marinade.

25 min. bereiden
73waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte snelkookrijst

1 teen

knoflook

1 el

sesamolie

4 el

Japanse sojasaus

1 el

lichtbruine basterdsuiker

4

biefstukken

800 g

Japanse wokgroente

3 el

zonnebloemolie

4 el

teriyakisaus

Rosé gegrild, mals vlees in een fijne marinade.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers in een kom de knoflook uit, roer de sesamolie, sojasaus en suiker erdoor. Leg de biefstukken in een ondiepe schaal, verdeel de marinade erover en laat 10 min. intrekken.

2

Neem het vlees uit de marinade. Grill 2 min. per zijde van buiten bruin en van binnen rosé. Verhit de olie in een wok. Roerbak de wokgroenten 5 min., schep de meegepakte teriyakisaus erdoor. Verdeel de biefstuk, rijst en wokgroenten over de borden.