bewaar
Noedels met Japanse wokgroente
Noedels met Japanse wokgroente
bewaar

Noedels met Japanse wokgroente

Vegan noedels met Japanse wokgroente. Dat is een vullende lunch waar je van zou willen blijven opscheppen. De lunch kan niet vroeg genoeg beginnen.

10 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

2 personen

10 g

verse gember

1 teen

knoflook

1 el

koolzaadolie

400 g

Japanse wokgroente sojabonen en gele wortel

1½ el

sojasaus

1 el

mirin

½ el

misopasta

300 g

Amoy straight to wok udon thick noodles

1 el

sesamzaad

1½ el

sesamolie

Vegan noedels met Japanse wokgroente. Dat is een vullende lunch waar je van zou willen blijven opscheppen. De lunch kan niet vroeg genoeg beginnen.

Aan de slag

1

Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn.

2

Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur en roerbak hierin de gember, knoflook en de wokgroente in ca. 3 min. beetgaar. Voeg de sojasaus, mirin en misopasta toe en roer door. Voeg de noedels toe en roerbak alles 2 min. op hoog vuur.

3

Verdeel de noedels en groenten over kommen, bestrooi met het sesamzaad en besprenkel met de sesamolie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedels met Japanse wokgroente

Vegan noedels met Japanse wokgroente. Dat is een vullende lunch waar je van zou willen blijven opscheppen. De lunch kan niet vroeg genoeg beginnen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig