bewaar
Japanse amandelmie met shii-take
Japanse amandelmie met shii-take
bewaar

Japanse amandelmie met shii-take

20 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

mienestjes

2

uien

75 g

amandelen

250 g

cherrytomaten

2 schaaltjes

shii-takes

3 el

zonnebloemolie

1 zak

gesneden prei

8 el

Japanse sojasaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Mie koken volgens aanwijzingen op verpakking. Koud afspoelen. Uien pellen en in partjes snijden. Amandelen fijnhakken. Tomaten in partjes snijden. Shii-take halveren. Olie verhitten in wok. Hierin ui en prei 5 min. roerbakken. Shii-take toevoegen en 2 min. roerbakken. Helft tomaten, amandelen, mie en sojasaus toevoegen en goed doorwarmen. Naar smaak peper toevoegen. Mie over 4 borden verdelenen rest tomaten erover verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Japanse amandelmie met shii-take

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig