bewaar
Spinazierollen met 3 soorten kaas
Spinazierollen met 3 soorten kaas
bewaar

Spinazierollen met 3 soorten kaas

Verse lasagnebladen kun je ook rollen en vullen met spinazie bijvoorbeeld. Lekker met tomatensalade.

15 min. bereiden
20 min. oventijd
276waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

4 el

traditionele olijfolie

600 g

verse spinazie

50 g

Danablu blauwaderkaas 50+

15 g

verse munt

250 g

verse lasagnebladen

150 g

roomkaas light

50 g

geraspte pittige kaas 30+

50 g

pijnboompitten

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal

Verse lasagnebladen kun je ook rollen en vullen met spinazie bijvoorbeeld. Lekker met tomatensalade.

Aan de slag

1

Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui goudbruin. Voeg de spinazie in gedeelten toe en laat de blaadjes al omscheppend in 4-5 min. slinken. Laat de spinazie in een vergiet uitlekken en druk het vocht eruit. Verbrokkel de blauwaderkaas en snijd de munt in grove repen. Meng de spinazie in een kom met de munt en de blauwaderkaas en breng op smaak met peper.

2

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in. Spreid de lasagnevellen uit en bestrijk ze met roomkaas. Verdeel de spinazie erover, rol de vellen op en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Bestrooi de rolletjes met de kaas en de pijnboompitten en bak ze in het midden van de oven in 20 min. goudbruin en gaar.

combinatietipLekker met een tomatensalade.

Wilde spinazie

Instructievideo - 04:37 min.