bewaar
Romige spinaziepasta
Romige spinaziepasta
bewaar

Romige spinaziepasta

20 min. bereiden
186waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

1 teen

knoflook

250 g

kastanjechampignons

3 el

traditionele olijfolie

600 g

verse spinazie

100 g

roomkaas naturel

4 el

geraspte pittige kaas

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook fijn en de helft van de champignons in grove stukken. Verwarm de olie in een wok of een grote hapjespan en roerbak de knoflook en champignons op middelhoog vuur 5 min. tot ze lichtbruin kleuren.

2

Schep nu hand voor hand de spinazie (houd 2 handen spinazie apart) bij de champignons, blijf alles omscheppen. Roer nu de roomkaas door het spinazie-champignonmengsel en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Schep de spinaziesaus met de achtergehouden spinazie over de tagliatelle en bestrooi met de geraspte kaas. Serveer direct.