bewaar
Muesli-kaneelmuffins
Muesli-kaneelmuffins
bewaar

Muesli-kaneelmuffins

30 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

zelfrijzend bakmeel

150 g

muesli

75 g

suiker

2 theelepels

kaneel

1

winterwortel

2

eieren

100 ml

melk

75 g

boter

Dit heb je nodig

  • muffinvorm met 12 holtes, ingevet

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Roer in een grote kom zelfrijzend bakmeel, muesli, suiker, kaneel en winterwortel door elkaar. Klop in een andere kom de eieren los met de melk. Smelt de boter en roer deze met de losgeklopte eieren door het mueslimengsel. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes. Bak de muffins in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar.

Cupcakes maken

Instructievideo - 08:15 min.