bewaar
Vanille-mangomoes
Vanille-mangomoes
bewaar

Vanille-mangomoes

20 min. bereiden
62waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 rijpe

mango's

50 ml

(versgeperst) sinaasappelsap

500 g

vanillekwark

4 plakken

verse ananas

1 eetlepel

honing

1 theelepel

gemberpoeder

Aan de slag

Schil de mango's met een dunschiller. Snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en snijd de plakken in blokjes. Meng in een kom de helft van de mangoblokjes met het sinaasappelsap, de honing en het gemberpoeder en laat dit minstens 10 minuten staan. Pureer de rest van de mangoblokjes in de keukenmachine of in een hoge kom met de staafmixer. Meng de mangopuree door de vanillekwark en schep deze mangomoes in vier wijde glazen. Verdeel de mangostukjes (inclusief vocht) erover. Steek de ananasreepjes in de glazen.

algemeenAls je gembersiroop in huis hebt, kun je de honing en het gemberpoeder door 1 eetlepel gembersiroop vervangen.