bewaar
Tropische mangotiramisu
Tropische mangotiramisu
bewaar

Tropische mangotiramisu

Deze tropische tiramisu maak je in 10 minuten, daarna alleen nog een uurtje wachten (als het lukt).

10 min. bereiden
1 uur oventijd
358waarderingen

Ingrediënten

4 personen

12

lange vingers

2

verse mango's

125 g

mascarpone

250 g

magere kwark

50 g

witte basterdsuiker

25 g

amandelschaafsel

Dit heb je nodig

  • ondiepe schaal (inhoud 1 liter)

  • keukenmachine

Deze tropische tiramisu maak je in 10 minuten, daarna alleen nog een uurtje wachten (als het lukt).

Aan de slag

1

Leg de lange vingers op de bodem van de schaal.

2

Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in stukken. Pureer de mango's met de keukenmachine en schenk over de lange vingers.

3

Roer de mascarpone met kwark en suiker door elkaar. Verdeel het mascarponemengsel over de mango en strijk glad. Laat de tiramisu in 60 min. in de koelkast koud worden.

4

Rooster het amandelschaafsel. Bestrooi de tiramisu met het amandelschaafsel en serveer.

tip

Tiramisu maken

Instructievideo - 06:41 min.