bewaar
Tropische mangotiramisu
Tropische mangotiramisu
bewaar

Tropische mangotiramisu

Deze tropische tiramisu maak je in 10 minuten, daarna alleen nog een uurtje wachten (als het lukt).

10 min. bereiden
1 uur oventijd
364waarderingen

Ingrediënten

4 personen

12

lange vingers

2

verse mango's

125 g

mascarpone

250 g

magere kwark

50 g

witte basterdsuiker

25 g

amandelschaafsel

Dit heb je nodig

  • ondiepe schaal (inhoud 1 liter)

  • keukenmachine

Deze tropische tiramisu maak je in 10 minuten, daarna alleen nog een uurtje wachten (als het lukt).

Aan de slag

1

Leg de lange vingers op de bodem van de schaal.

2

Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in stukken. Pureer de mango's met de keukenmachine en schenk over de lange vingers.

3

Roer de mascarpone met kwark en suiker door elkaar. Verdeel het mascarponemengsel over de mango en strijk glad. Laat de tiramisu in 60 min. in de koelkast koud worden.

4

Rooster het amandelschaafsel. Bestrooi de tiramisu met het amandelschaafsel en serveer.

Tiramisu maken

Instructievideo - 06:41 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tropische mangotiramisu

Deze tropische tiramisu maak je in 10 minuten, daarna alleen nog een uurtje wachten (als het lukt).

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig