Broodschotel met appel

350 kcal

15 min. bereiden, 20 min. wachten

3.2/5

(45)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • laag ovenschaaltje (inhoud 750 ml), ingevet


Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Sneetjes rozijnenbrood twee keer schuin doorsnijden, zodat vier driehoekjes ontstaan. Appel schillen en in dunne partjes snijden. Driehoekjes brood en partjes appel om en om dakpansgewijs in ovenschaal leggen. Ei loskloppen met slagroom, vanillesuiker en kaneel. Mengsel over brood in ovenschaaltje schenken en 5 min. laten intrekken. In midden van oven broodschotel in 15-20 min. goudbruin en gaar laten worden. (Lauw)warm serveren.

Wat vond je van dit recept?

Broodschotel met appel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig