Luxe zalmsandwiches

Een satéprikker erin en klaar!

460 kcal

15 min. bereiden

3.2/5

(104)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • satéprikker


2005 week 52-01 - 2005 week 52-01

Aan de slag

  1. Snijd de korstjes van het brood en rooster de sneetjes lichtbruin. Besmeer de helft van de sneetjes met de helft van de mayonaise. Beleg daarvan de helft met zalmplakken. Leg de overige besmeerde broodjes erop.

  2. Besmeer de broodstapeltjes met de rest van de mayonaise en beleg met wat veldslamelange. Bewaar een deel. Dek af met sneetjes brood.

  3. Besmeer de broodstapeltjes met de vispaté en dek af met de laatste sneetjes brood.

  4. Snijd de broodstapeltjes 2 keer diagonaal doormidden zodat per broodstapel 4 driehoekjes ontstaan. Prik aan een satéprikker achtereenvolgens een olijf, tomaatje en driehoekje brood. Verdeel de rest van de veldsla over de bordjes en besprenkel met de dressing. Op elk bordje 2 prikkers leggen.

Wat vond je van dit recept?

Luxe zalmsandwiches

Een satéprikker erin en klaar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig