bewaar
Gevulde snoeppaprika's
Gevulde snoeppaprika's
bewaar

Gevulde snoeppaprika's

Leuk borrelhapje: paprika's uit de oven met een vulling van feta en koriander.

25 min. bereiden
10 min. oventijd
66waarderingen

Ingrediënten

6 personen

1 beker

snoepgroente zoete paprika

1

medium handsinaasappel

15 g

verse koriander

100 g

Dodoni witte kaasblokjes

1 el

pijnboompitten

1 mespunt

korianderpoeder

Leuk borrelhapje: paprika's uit de oven met een vulling van feta en koriander.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C. Halveer de paprika's in de lengte en kook ze 5 min. Giet af en spoel ze onder koud stromend water. Boen de sinaasappel schoon. Rasp de helft van de oranje schil van de sinaasappel. Houd 12 korianderblaadjes apart voor de garnering en snijd de rest fijn. Verkruimel de feta en meng met het rasp, de fijngesneden koriander, pijnboompitten, korianderpoeder en breng op smaak met peper.

2

Vul de paprika's met het fetamengsel. Leg de gevulde paprika's op een bakplaat en verwarm ze ca. 10 min. in het midden van de oven. Garneer met de blaadjes koriander.

tip

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.