Gevulde snoeppaprika's
Leuk borrelhapje: paprika's uit de oven met een vulling van feta en koriander.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 beker snoepgroente zoete paprika
- 1 medium handsinaasappel
- 15 g verse koriander (bakje)
- 100 g Dodoni witte kaasblokjes
- 1 el pijnboompitten
- 1 mespunt korianderpoeder
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 225 °C. Halveer de paprika's in de lengte en kook ze 5 min. Giet af en spoel ze onder koud stromend water. Boen de sinaasappel schoon. Rasp de helft van de oranje schil van de sinaasappel. Houd 12 korianderblaadjes apart voor de garnering en snijd de rest fijn. Verkruimel de feta en meng met het rasp, de fijngesneden koriander, pijnboompitten, korianderpoeder en breng op smaak met peper.
- Vul de paprika's met het fetamengsel. Leg de gevulde paprika's op een bakplaat en verwarm ze ca. 10 min. in het midden van de oven. Garneer met de blaadjes koriander.

Citrus snijden
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 65 kcal
- eiwit 4 g
- koolhydraten 1 g
-
vet 5 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 170 mg
- vezels 1 g
Ook te zien in
Gevulde snoeppaprika's
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Gevulde snoeppaprika's
Verwarm de oven voor op 225 °C.
- 1 beker snoepgroente zoete paprika
- 1 medium handsinaasappel
Halveer de paprika's in de lengte en kook ze 5 min. Giet af en spoel ze onder koud stromend water. Boen de sinaasappel schoon.
- 15 g verse koriander
Rasp de helft van de oranje schil van de sinaasappel. Houd 12 korianderblaadjes apart voor de garnering en snijd de rest fijn.
- 100 g Dodoni witte kaasblokjes
- 1 el pijnboompitten
- 1 mespunt korianderpoeder
Verkruimel de feta en meng met het rasp, de fijngesneden koriander, pijnboompitten, korianderpoeder en breng op smaak met peper.
Vul de paprika's met het fetamengsel. Leg de gevulde paprika's op een bakplaat en verwarm ze ca. 10 min. in het midden van de oven.
Garneer met de blaadjes koriander.