Sperziebonencurry met naanbrood
Heerlijk Indiaas gerecht voor vega's of voor wie een dagje geen vlees wil eten.
Ingrediënten
4 personen
500 g
koelverse gebroken sperziebonen
2
uien
2 tenen
knoflook
3 el
zonnebloemolie
350 g
Garden Gourmet gegrilde stukjes
280 g
naanbroden
1 el
currypasta
200 ml
kokosmelk
Aan de slag
Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en de knoflook 2 min. Voeg de Tivall stukjes toe en bak in 5 min. gaar.
Verwarm het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de currypasta door het groentenmengsel en bak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk en de sperziebonen toe en laat het geheel goed warm worden. Serveer de curry met het naanbrood.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Sperziebonencurry met naanbrood
Heerlijk Indiaas gerecht voor vega's of voor wie een dagje geen vlees wil eten.

hoofdgerecht
null personen
610 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en de knoflook 2 min. Voeg de Tivall stukjes toe en bak in 5 min. gaar.
Verwarm het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de currypasta door het groentenmengsel en bak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk en de sperziebonen toe en laat het geheel goed warm worden. Serveer de curry met het naanbrood.
bewaartip:Currypasta kun je lang bewaren en is een smaakmaker voor Aziatische gerechten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)500 g koelverse gebroken sperziebonen
2 uien
2 tenen knoflook
3 el zonnebloemolie
350 g Garden Gourmet gegrilde stukjes
280 g naanbroden
1 el currypasta
200 ml kokosmelk