Sperziebonencurry met naanbrood
Heerlijk Indiaas gerecht voor vega's of voor wie een dagje geen vlees wil eten.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 500 g koelverse gebroken sperziebonen
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 3 el zonnebloemolie
- 350 g Garden Gourmet gegrilde stukjes
- 280 g naanbroden
- 1 el currypasta
- 200 ml kokosmelk
Advertentie
Bereiden
- Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en de knoflook 2 min. Voeg de Tivall stukjes toe en bak in 5 min. gaar.
- Verwarm het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de currypasta door het groentenmengsel en bak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk en de sperziebonen toe en laat het geheel goed warm worden. Serveer de curry met het naanbrood.
bewaartip:
Currypasta kun je lang bewaren en is een smaakmaker voor Aziatische gerechten.

Ui snipperen
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 610 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 53 g
-
vet 29 g
waarvan verzadigd 10 g - natrium 680 mg
- vezels 9 g
Ook te zien in
Sperziebonencurry met naanbrood
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Sperziebonencurry met naanbrood
- 500 g koelverse gebroken sperziebonen
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 3 el zonnebloemolie
- 350 g Garden Gourmet gegrilde stukjes
Voeg de gegrilde stukjes toe en bak in 5 min. gaar.
- 280 g naanbroden
Verwarm het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 1 el currypasta
Roer de currypasta door het groentenmengsel en bak 1 min. mee.
- 200 ml kokosmelk
Voeg de kokosmelk en de sperziebonen toe en laat het geheel goed warm worden.
Serveer de curry met het naanbrood.
bewaartip:
Currypasta kun je lang bewaren en is een smaakmaker voor Aziatische gerechten.