bewaar
Sperziebonencurry met naanbrood
Sperziebonencurry met naanbrood
bewaar

Sperziebonencurry met naanbrood

Heerlijk Indiaas gerecht voor vega's of voor wie een dagje geen vlees wil eten.

30 min. bereiden
256waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

koelverse gebroken sperzieboon

2

uien

2 tenen

knoflook

3 el

zonnebloemolie

350 g

Garden Gourmet gegrilde stukjes

280 g

naanbrood

1 el

currypasta

200 ml

kokosmelk

Heerlijk Indiaas gerecht voor vega's of voor wie een dagje geen vlees wil eten.

Aan de slag

1

Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en de knoflook 2 min. Voeg de Tivall stukjes toe en bak in 5 min. gaar.

2

Verwarm het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de currypasta door het groentenmengsel en bak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk en de sperziebonen toe en laat het geheel goed warm worden. Serveer de curry met het naanbrood.

bewaartipCurrypasta kun je lang bewaren en is een smaakmaker voor Aziatische gerechten.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.