Ve­ge­ta­ri­sche ma­sa­la met kom­kom­mer­sa­la­de

(29) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 29

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In braadpan 1/3 olie verhitten en Tivall-stukjes in 2 min. knapperig bakken. Tomaten toevoegen en 1 min meebakken. Saus toevoegen en 3 min. verwarmen. Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen en in plakjes schaven. Van rest van olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Met komkommer en ui mengen. Rijst met masalasaus en salade serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 800 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 18-19

Vegetarische masala met komkommersalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ve­ge­ta­ri­sche ma­sa­la met kom­kom­mer­sa­la­de

1
1
  • 300 g snelkookrijst
  • 3 tomaten
  • 2 el milde olijfolie
  • 350 g Garden Gourmet gegrilde stukjes

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en Tivall-stukjes in 2 min. knapperig bakken.

2
2
  • 450 g Tikka Masala roerbaksaus
  • 1 middelgrote ui
  • 1 komkommer

Tomaten toevoegen en 1 min meebakken. Saus toevoegen en 3 min. verwarmen. Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen en in plakjes schaven.

3
3
  • 4 el milde olijfolie
  • 2 el azijn

Van rest van olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Met komkommer en ui mengen. Rijst met masalasaus en salade serveren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.