bewaar
Vegetarische masala met komkommersalade
Vegetarische masala met komkommersalade
bewaar

Vegetarische masala met komkommersalade

25 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

300 g

snelkookrijst

3

tomaten

6 el

milde olijfolie

350 g

Garden Gourmet gegrilde stukjes

450 g

Tikka Masala roerbaksaus

1

middelgrote ui

1

komkommer

2 el

azijn

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In braadpan 1/3 olie verhitten en Tivall-stukjes in 2 min. knapperig bakken. Tomaten toevoegen en 1 min meebakken. Saus toevoegen en 3 min. verwarmen. Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen en in plakjes schaven. Van rest van olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Met komkommer en ui mengen. Rijst met masalasaus en salade serveren.