Ve­ge­ta­ri­sche bal­le­tjes in zoet­zu­re saus

(25) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
4 25

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en in halve ringen snijden. In wok olie verhitten. Balletjes 3 min. bakken. Uiringen en peen julienne door balletjes scheppen en 3 min. meebakken. Roerbaksaus toevoegen en geheel door en door verwarmen. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Komkommer met dressing mengen. Mie met saus en komkommersalade serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 800 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 100 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 06-07

Vegetarische balletjes in zoetzure saus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ve­ge­ta­ri­sche bal­le­tjes in zoet­zu­re saus

1
1
  • 300 g mie
  • 1 middelgrote ui
  • 5 el zonnebloemolie
  • 420 g Garden Gourmet balletjes
  • 150 g peen julienne

Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en in halve ringen snijden. In wok olie verhitten. Balletjes 3 min. bakken. Uiringen en peen julienne door balletjes scheppen en 3 min. meebakken.

2
2
  • 550 g Chinese roerbaksaus zoetzuur
  • 1 komkommer
  • 4 el sladressing knoflook

Roerbaksaus toevoegen en geheel door en door verwarmen. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Komkommer met dressing mengen. Mie met saus en komkommersalade serveren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.