Pit­ti­ge roer­bak­mie met ko­kos­melk

(32) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 32

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peultjes schoonmaken, in 3 min. beetgaar koken en afgieten. Peper opensnijden, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Mie koken volgens gebruiksaanwijzing en laten uitlekken. In wok olie verhitten. Peper 1 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. meebakken. Roerbakmix bij roerbakstukjes doen en 3 min. meebakken. Pers de limoen en met 2 el limoensap (per 4 personen) en kokosmelk door groentemengsel scheppen en aan de kook brengen. Mie en peultjes door groentemengsel scheppen en al omscheppend door en door warm laten worden.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 22-23

Pittige roerbakmie met kokosmelk

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pit­ti­ge roer­bak­mie met ko­kos­melk

1
1
  • 300 g peultjes
  • 1 rode peper
  • 250 g mie

Peultjes schoonmaken, in 3 min. beetgaar koken en afgieten. Peper opensnijden, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Mie koken volgens gebruiksaanwijzing en laten uitlekken.

2
2
  • 3 el zonnebloemolie
  • 175 g Garden Gourmet gegrilde stukjes
  • 400 g Thaise groentemix

In wok olie verhitten. Peper 1 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. meebakken. Roerbakmix bij roerbakstukjes doen en 3 min. meebakken.

3
3
  • 1 limoen
  • 200 ml kokosmelk

Pers de limoen en met 2 el limoensap en kokosmelk door groentemengsel scheppen en aan de kook brengen. Mie en peultjes door groentemengsel scheppen en al omscheppend door en door warm laten worden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.