bewaar
Pittige roerbakmie met kokosmelk
Pittige roerbakmie met kokosmelk
bewaar

Pittige roerbakmie met kokosmelk

30 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

300 g

peultjes

1

rode peper

250 g

mie

3 el

zonnebloemolie

175 g

Garden Gourmet gegrilde stukjes

400 g

Thaise groentemix

1

limoen

200 ml

kokosmelk

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Peultjes schoonmaken, in 3 min. beetgaar koken en afgieten. Peper opensnijden, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Mie koken volgens gebruiksaanwijzing en laten uitlekken. In wok olie verhitten. Peper 1 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. meebakken. Roerbakmix bij roerbakstukjes doen en 3 min. meebakken. Pers de limoen en met 2 el limoensap (per 4 personen) en kokosmelk door groentemengsel scheppen en aan de kook brengen. Mie en peultjes door groentemengsel scheppen en al omscheppend door en door warm laten worden.