
Ingrediënten
300 g
peultjes
1
rode peper
250 g
mie
3 el
zonnebloemolie
175 g
Garden Gourmet gegrilde stukjes
400 g
Thaise groentemix
1
limoen
200 ml
kokosmelk
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Peultjes schoonmaken, in 3 min. beetgaar koken en afgieten. Peper opensnijden, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Mie koken volgens gebruiksaanwijzing en laten uitlekken. In wok olie verhitten. Peper 1 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. meebakken. Roerbakmix bij roerbakstukjes doen en 3 min. meebakken. Pers de limoen en met 2 el limoensap (per 4 personen) en kokosmelk door groentemengsel scheppen en aan de kook brengen. Mie en peultjes door groentemengsel scheppen en al omscheppend door en door warm laten worden.