bewaar
Mie met surimi en stoomgroenten
Mie met surimi en stoomgroenten
bewaar

Mie met surimi en stoomgroenten

20 min. bereiden
3waarderingen

    Ingrediënten

    4 personen

    1 pak

    Chinese mie

    2 bakjes

    groene groentemix stoomgroenten

    2 bakjes

    surimisticks

    1

    rode peper

    3 eetlepels

    zonnebloemolie

    2 eetlepels

    Thaise vissaus

    5 eetlepels

    zoete chilisaus

    1 zak

    kroepoek

    Aan de slag

    Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bakjes stoomgroente na elkaar 6 min. in magnetron op hoogste stand (700 Watt) bijna gaar stomen. Surimi in stukjes snijden. Peper open snijden, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Peperreepjes 2 min. bakken. Groente 1 min. meebakken. Surimi erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Op smaak brengen met vissaus en chilisaus. Mie over vier borden verdelen en groentemengsel erop scheppen. Serveren met kroepoek.