bewaar
Mie met surimi en stoomgroenten
Mie met surimi en stoomgroenten
bewaar

Mie met surimi en stoomgroenten

20 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

Chinese mie

2 bakjes

groene groentemix stoomgroenten

2 bakjes

surimisticks

1

rode peper

3 eetlepels

zonnebloemolie

2 eetlepels

Thaise vissaus

5 eetlepels

zoete chilisaus

1 zak

kroepoek

Aan de slag

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bakjes stoomgroente na elkaar 6 min. in magnetron op hoogste stand (700 Watt) bijna gaar stomen. Surimi in stukjes snijden. Peper open snijden, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Peperreepjes 2 min. bakken. Groente 1 min. meebakken. Surimi erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Op smaak brengen met vissaus en chilisaus. Mie over vier borden verdelen en groentemengsel erop scheppen. Serveren met kroepoek.