bewaar
Noedelsoep met surimi en kroepoek
Noedelsoep met surimi en kroepoek
bewaar

Noedelsoep met surimi en kroepoek

15 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

100 g

sugar snaps

1 struik

paksoi

125 g

Chinese mie

2 eetlepels

sesamolie

1 liter

visbouillon

2 bakjes

surimisticks

1 bakje

taugé

2 zakken

kroepoek

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Sugarsnaps schoonmaken. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok sugarsnaps in olie 1 min. bakken. Paksoi toevoegen en 1 min. meebakken. Bouillon in wok schenken en geheel aan de kook brengen. Surimi in stukjes verdelen. Taugé en surimi door bouillon roeren. Soep 3 min. zacht laten koken. Mie toevoegen en soep met zout en peper op smaak brengen. Soep met kroepoek serveren.