Groentewokstukjes met spinazie en venkel
Snel wokgerecht met lekker veel groente.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 rode paprika
- 2 el sesamolie
- 350 g roerbakgroente
- 3 el Japanse sojasaus
- 350 g Garden Gourmet gegrilde stukjes
- 1 venkelknol
- 300 g verse spinazie
- 850 g flageolets
Advertentie
Bereiden
- Halveer de paprika en verwijder de steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes van 2 x 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de paprika 2 min. op hoog vuur. Voeg de groentewokstukjes en sojasaus toe en bak 4 min. op middelhoog vuur.
- Snijd ondertussen de venkel in dunne reepjes en voeg met de spinazie toe, bak 5 min. Schep regelmatig om. Laat de flageolets uitlekken, voeg de laatste 2 min. toe en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met geroosterd sesamzaad.

Paprika's schoonmaken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 340 kcal
- eiwit 29 g
- koolhydraten 29 g
-
vet 9 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 1.364 mg
- vezels 16 g
Ook te zien in
Groentewokstukjes met spinazie en venkel
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Groentewokstukjes met spinazie en venkel
- 1 rode paprika
- 2 el sesamolie
- 350 g roerbakgroente
- 3 el Japanse sojasaus
- 350 g Garden Gourmet gegrilde stukjes
Verhit de olie in een wok en bak de paprika 2 min. op hoog vuur. Voeg de groentewokstukjes en sojasaus toe en bak 4 min. op middelhoog vuur.
- 1 venkelknol
- 300 g verse spinazie
Snijd ondertussen de venkel in dunne reepjes en voeg met de spinazie toe, bak 5 min. Schep regelmatig om.
- 850 g flageolets
Laat de flageolets uitlekken, voeg de laatste 2 min. toe en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met geroosterd sesamzaad.