bewaar
Gevulde paprika met tomaat
Gevulde paprika met tomaat
bewaar

Gevulde paprika met tomaat

De vulling is anders dan anders, met olijven, tomaat en... couscous!

15 min. bereiden
15 min. oventijd
177waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

couscous

250 ml

groentebouillon van tablet

4

rode paprika's

3

sjalotten

240 g

zwarte olijven zonder pit

400 g

tomatenblokjes met basilicum en oregano

200 g

witte kaasblokjes

1

vers stokbrood

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (30 x 40 cm)

De vulling is anders dan anders, met olijven, tomaat en... couscous!

Aan de slag

1

Grill op hoogste stand voorverwarmen. Vet de ovenschaal in met olie.

2

Couscous met bouillon volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Paprika's wassen, halveren en zaadlijsten verwijderen. Sjalotjes pellen en snipperen. olijven in plakjes snijden. Tomatenblokjes, couscous, sjalot en olijven door elkaar scheppen en over paprika's verdelen. Witte kaasblokjes over couscous verdelen.

3

Paprika's in ingevette ovenschaal zetten en in 15 min. grillen. Met stokbrood serveren.

tip

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.