Minirundervinken met gebakken cherrytomaatjes

hollands
bijgerecht
4 personen
4
6
Advertentie
Ingrediënten
- 125 g cherrytomaatjes (in vieren)
- 2 stoneleeks (in ringetjes)
- 1 duozakje verse basilicum (in reepjes)
- 2 eetlepels sundried tomatosauce (flesje)
- versgemalen zwarte peper
- 8 minirundervinken
- olijfolie
Keukenspullen
- gourmetstel
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- In kom tomaatjes, stoneleeks, basilicum en sundried tomato sauce door elkaar scheppen. Op smaak brengen met peper. Rundervinkjes op schaaltje leggen.
- In pannetje scheutje olijfolie verhitten en 2 rundervinkjes rondom bruinbakken. Kwart van tomaatjes erbij scheppen en geheel nog 3-5 min. verwarmen tot vlees gaar is en tomaatjes zacht zijn. Regelmatig omscheppen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 160 kcal
- eiwit 13 g
- koolhydraten 2 g
-
vet 11 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Kookboek: Verrassend fonduen en gourmetten