bewaar
Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus
Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus
bewaar

Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus

10 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

hazenrugfilets

200 ml

rode wijn

3 eetlepels

bosvruchtenjam

1 theelepel

gedroogde tijm

versgemalen zwarte peper

boter

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Aan de slag

1

Hazenrugfilets in plakjes van 2-3 cm dik snijden en plakjes op schaal leggen. In kannetje rode wijn mengen met jam, tijm en royaal zwarte peper.

2

In pannetje klontje boter verhitten en 2-3 plakjes hazenrugfilet in 3-5 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Vlees op bord leggen en bakvet afblussen met flinke scheut van rode-wijnmengsel. Aanbaksels losroeren en even laten inkoken. Jus over vlees scheppen.