Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus

155 kcal

10 min. bereiden

3.3/5

(32)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 2 hazenrugfilets

    hazenrugfilets

  • 200 ml rode wijn

    rode wijn

  • 3 eetlepels bosvruchtenjam

    bosvruchtenjam

  • 1 theelepel gedroogde tijm

    gedroogde tijm

  • 0 versgemalen zwarte peper

    versgemalen zwarte peper

  • 0 boter

    boter

Dit heb je nodig

  • gourmetstel


Verrassend fonduen en gourmetten - Verrassend fonduen en gourmetten

Aan de slag

  1. Hazenrugfilets in plakjes van 2-3 cm dik snijden en plakjes op schaal leggen. In kannetje rode wijn mengen met jam, tijm en royaal zwarte peper.

  2. In pannetje klontje boter verhitten en 2-3 plakjes hazenrugfilet in 3-5 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Vlees op bord leggen en bakvet afblussen met flinke scheut van rode-wijnmengsel. Aanbaksels losroeren en even laten inkoken. Jus over vlees scheppen.

Wat vond je van dit recept?

Hazenrugfiletmedaillons met bosvruchtensaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig