bewaar
Tonijnsteak met zout kaaskorstje
Tonijnsteak met zout kaaskorstje
bewaar

Tonijnsteak met zout kaaskorstje

25 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1½ zak

aardappelpartjes met schil

2 zakjes

worteltjes & peultjes

1 bol

mozzarella

2 eetlepels

Italiaanse kruidenmix

1 eetlepel

grey sea salt

4 verse

tonijnsteaks

50 ml

olijfolie

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Groenten in 5 min. beetgaar koken. Mozzarella in stukjes snijden en met kruiden en helft van zout mengen. Tonijn met rest van zout en peper bestrooien. Olie verhitten en tonijn ca. 1 min. per kant bakken. Vis keren en mozzarellamengsel bovenop vis leggen en bakken tot kaas is gesmolten. Vis met worteltjes, peultjes en aardappelpartjes serveren.