Tonijnsteak met zout kaaskorstje

Advertentie
Ingrediënten
- 1½ zak aardappelpartjes met schil (a 450 g)
- 2 zakjes worteltjes & peultjes (a 350 g)
- 1 bol mozzarella (kaas, 125 g)
- 2 eetlepels Italiaanse kruidenmix (diepvries, strooibusje a 50 g)
- 1 eetlepel grey sea salt (pak a 500 g)
- 4 verse tonijnsteaks
- 50 ml olijfolie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Groenten in 5 min. beetgaar koken. Mozzarella in stukjes snijden en met kruiden en helft van zout mengen. Tonijn met rest van zout en peper bestrooien. Olie verhitten en tonijn ca. 1 min. per kant bakken. Vis keren en mozzarellamengsel bovenop vis leggen en bakken tot kaas is gesmolten. Vis met worteltjes, peultjes en aardappelpartjes serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 550 kcal
- eiwit 33 g
- koolhydraten 39 g
- vet 29 g