bewaar
Kabeljauwburger met mosterdmayonaise
Kabeljauwburger met mosterdmayonaise
bewaar

Kabeljauwburger met mosterdmayonaise

30 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

1 kilo

ovenfrites

2 zakjes

Parijse worteltjes

2 eetlepels

boter

4

kabeljauwburgers

½ zakje

verse peterselie

6 eetlepels

mayonaise

2 eetlepels

Dijon mosterd

1 eetlepel

kappertjes

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225° C en frites volgens gebruiksaanwijzing bakken. Worteltjes in 10 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en kabeljauwburgers 12 min. bakken. Peterselie fijnknippen. Mayonaise, mosterd en kappertjes door elkaar roeren. Worteltjes met zout en een mespuntje suiker op smaak brengen en met peterselie omschudden. Visburgers met mosterdmayonaise, frites en worteltjes serveren.