bewaar
Gnocchi met venkel en kaas-mosterdsaus
Gnocchi met venkel en kaas-mosterdsaus
bewaar

Gnocchi met venkel en kaas-mosterdsaus

20 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 grote

venkelknollen

1 zak

Parijse worteltjes

1 pak

gnocchi di patate

½ zakje

verse peterselie

1 pakje

kaassaus

1 bakje

ricotta

½ eetlepel

mosterd

Aan de slag

Venkelknollen schoonmaken, fijne groen eraf snijden en bewaren. Knollen in reepjes snijden. Worteltjes in laagje koud water met zout naar smaak aan de kook brengen. Na 2 min. koken venkel toevoegen en nog 5 min. koken. Afgieten. Gnocchi bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie en fijne venkelgroen ondertussen fijnsnijden. Kaassaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ricotta en mosterd naar smaak erdoor roeren. Saus aan wortel en venkel toevoegen. Peper naar smaak en helft peterselie en venkelgroen erdoor roeren. Gnocchi over 4 borden verdelen. Rest venkelgroen en peterselie erover strooien.