bewaar
Gnocchi, ricotta en selderij
Gnocchi, ricotta en selderij
bewaar

Gnocchi, ricotta en selderij

20 min. bereiden
85waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

gnocchi di patate

1 struik

bleekselderij

2 el

olijfolie

1 bakje

champignons

2 tenen

knoflook

1 bakje

ricotta

Aan de slag

1

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bleekselderij in reepjes.

2

Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons 4 min. Schep de bleekselderij erdoor en bak 3-4 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de gnocchi over 4 borden en schep de ricotta erop. Verdeel de groenten erover.

algemeenVervang voor een pittig gerecht de ricotta door 150 g Gorgonzola piccante.