bewaar
Gnocchi met vleessaus
Gnocchi met vleessaus
bewaar

Gnocchi met vleessaus

20 min. bereiden
52waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 g

magere spekreepjes

½ struik

bleekselderij

1 schaal

runderreepjes naturel

2

rode uien

1 eetlepel

Italiaanse

400 g

tomaten

1 pak

gnocchi di patate

Aan de slag

1

Bak in een braadpan of wok de spekreepjes knapperig. Snijd de bleekselderijstengels in stukjes van 2 cm en snijd deze in reepjes. Schep de runderreepjes bij de spekreepjes en roerbak het vlees bruin. Voeg de uien toe en roerbak 2 minuten. Voeg de Italiaanse keukenkruiden, 200 ml water, de bleekselderij en de tomaten toe, maal er wat peper over en schep alles om. Dek de pan af en stoof het vlees op laag vuur 15 minuten, schep af en toe om.

2

Kook de gnocchi volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Laat ze in een vergiet uitlekken. Schep de gnocchi op 4 borden en schep de tomaten-vleessaus erop. Strooi er wat bleekselderijgroen over.