Gnocchi met vleessaus

405 kcal

20 min. bereiden

3.1/5

(58)

Ingrediënten

Aantal personen

2009 week 36-37 - 2009 week 36-37

Aan de slag

  1. Bak in een braadpan of wok de spekreepjes knapperig. Snijd de bleekselderijstengels in stukjes van 2 cm en snijd deze in reepjes. Schep de runderreepjes bij de spekreepjes en roerbak het vlees bruin. Voeg de uien toe en roerbak 2 minuten. Voeg de Italiaanse keukenkruiden, 200 ml water, de bleekselderij en de tomaten toe, maal er wat peper over en schep alles om. Dek de pan af en stoof het vlees op laag vuur 15 minuten, schep af en toe om.

  2. Kook de gnocchi volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Laat ze in een vergiet uitlekken. Schep de gnocchi op 4 borden en schep de tomaten-vleessaus erop. Strooi er wat bleekselderijgroen over.

Wat vond je van dit recept?

Gnocchi met vleessaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig